top of page

Welke manier van trainen past bij jou?

Bij Boxing Maaskantje kun je leren boksen, maar kun je er ook voor kiezen om enkel de technieken te leren of aan je conditie en kracht te werken. Je mag bij ons altijd vrijblijvend een proefles volgen om erachter te komen welke manier van trainen het best aansluit bij jouw behoeften en doelen. 

Boks Training

Ben jij op zoek naar een sport waar je enerzijds fit en sterk wordt, en anderzijds werkt aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Dan past boksen helemaal bij jou! Daag jezelf conditioneel, technisch en mentaal uit. We leren je de technieken van het boksen, oefenen op allerlei stootcombinaties en werken in de basis aan jouw conditie en kracht. Jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde? Iedereen kan bij ons komen trainen! Ook kies je zelf of je mee wilt sparren, of je de ring in gaat en of jij wedstrijden wilt gaan boksen. Niets is verplicht en je geeft bij ons zelf je grenzen aan. 

Gemengd Boksen.jpg
Bokszak- en Circuit Training

Wil jij werken aan kracht en conditie en lijkt jou het leren van boks technieken hartstikke leuk, maar deel je liever geen klappen uit en ontvang je er ook liever geen? Doe dan mee aan onze bokszak- en circuit training. Dit is een erg gevarieerde training waar de boks technieken en het voetenwerk de basis vormen, maar we naast de bokszakken ook gebruikmaken van tal van andere sport attributen. Zo train jij je biceps en triceps met halters en weerstandsbanden, werk jij op een parcours aan je voetenwerk en voer je allerlei oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. 

Vrouw Boksen_edited.jpg
Fitness Studio

Omdat een goede conditie en sterke spieren de basis vormen voor vele sporten én voor een gezond lichaam, hebben we bij Boxing Maaskantje ook een aparte Fitness Studio. Vanuit deze Fitness Studio heb je een mooi uitzicht op de bokszaal, dus dat zorgt voor de juiste motivatie. Je traint in onze studio op eigen houtje, maar uiteraard geven wij je graag uitleg over de diverse toestellen. De Fitness Studio is voorzien van de juiste apparaten om al jouw spiergroepen te kunnen trainen en op diverse manieren aan jouw conditie te kunnen werken, van hardlopen tot roeien of fietsen.

IMG_4916.jpg
bottom of page