top of page
Header website.png

Maaskantje Boxing Cup 2024

Op 11 en 12 mei organiseert Boxing Maaskantje in samenwerking met de Nederlandse Boksbond een groots Boksgala. Het gaat om officiële bokswedstrijden onder het toeziend oog van de Nederlandse Boksbond. Op het programma voor het hoofdevent op zaterdag 11 mei staan ongeveer 20 partijen. Alle gewichts- en leeftijdsklasse komen deze dag voorbij. Op zondag 12 mei hebben we nog een mooi programma van zo'n 15 recreant partijen.

Zo staan er op zaterdag 11 mei meerdere A-klasse partijen op het programma met onder andere de 2 meter lange en 125 kilo wegende Nederlands Kampioen zwaargewicht Stan Bertens tegen de 195 cm lange en 110 kilo wegende Nigeriaanse Clinton Achusim die bokst in Manchester UK. De nog ongeslagen Belgisch én Vlaams Kampioen in de B-Klasse -75 kg Ziyad Kostit vecht tegen de Nederlander Rafi van Dorpel. En in de A-klasse dames jeugd treffen Angel Holzken uit Nederland en Stacey Kaesoel uit België elkaar in de ring van de Maaskantje Boxing Cup in Sporthal de Run in Berlicum. 

Het wordt een heus spektakel waar we de bokssport op de kaart zetten. De boksring staat op een verhoging, de boksers doen hun entree over een rode loper met knallende opkomstmuziek en spotlights, omringd door de ruim 20 VIP tafels en daarachter de staanplaatsen. 

Wil jij boksen op zondag 12 mei? Meld je dan nu aan:

Boks jij en ben je toe aan je eerste wedstrijd, of vind je het gewoon leuk om wedstrijden te boksen, of ben je mogelijk aan het trainen zijn voor de Eindhoven Cup? Meld je dan snel nog aan voor de zondag. We hebben nog wat ruimte in ons programma, dus we hopen nog een paar mooie partijen te kunnen matchen. Het zijn geen officiële wedstrijden voor de Nederlandse Boksbond, dus iedereen kan meedoen. Wel zullen er uiteraard scheidrechters en een jury aanwezig zijn, wordt er een winnaar en verliezer aangewezen, en ontvangen de sporters een mooie medaille ter herinnering. Bovendien is het een prachtige zaal, krijg je een mooie opkomst met opkomstmuziek over een rode loper. Kortom, een ontzettend leuke ervaring voor boksers en hun achterban!

Extra entertainment op zaterdag

De pauzes tussen de wedstrijden worden opgevuld met show en entertainment. Op zaterdagavond na de wedstrijden, rond 21:00 uur, vervolgd de avond zich in sportcafé De Run met live muziek entertainment. 

Entree tickets

Tickets voor dit event zijn aan de deur verkrijgbaar. Er zijn PIN apparaten aanwezig, maar de ervaring leert dat het bereik is niet altijd optimaal is. Zorg daarom dat je ook voldoende cash bij je hebt, voor zowel de entree als de horeca. We adviseren je ook om er die dag tijdig bij te zijn, want vol is vol. De deuren op zaterdag gaan open om 12:30 en de eerste partij start rond 13:30 uur. 
 

Leden van Boxing Maaskantje kunnen op voorhand entree tickets kopen, deze zijn verkrijgbaar bij Boxing Maaskantje aan de balie.

Entree tarieven Hoofd Event zaterdag 11 mei:
  • Regulier ticket, vanaf 16 jaar (let op, vol is vol): €30,00

  • Kinderen van 9 t/m 15 jaar: €15,00

  • Kinderen van 0 t/m 8 jaar: Gratis

  • Voorverkoop exclusief voor leden: €22,50 (Maximaal 2 per lid, deze zijn verkrijgbaar bij de boksschool).

Entree tarieven zondag 12 mei:
  • Regulier ticket, vanaf 16 jaar: €15,00

  • Moeders - omdat het Moederdag is: €7,50

  • Kinderen van 9 t/m 15 jaar: €7,50

  • Kinderen van 0 t/m 8 jaar: Gratis

Betalen tijdens het Event

Er zijn PIN apparaten aanwezig, maar het bereik is niet altijd optimaal. Zorg daarom dat je ook voldoende cash bij je hebt, voor zowel de entree als de horeca. 

Locatie 

Sporthal De Run
Runweg 11

5258 BK Berlicum

Tijden
ZATERDAG

Deuren open: 12:30 uur

Eerste partij: 13:30 uur

ZONDAG

Deuren open: 12:00 uur

Eerste partij: 13:00 uur

Met dank aan onze sponsoren:
bottom of page