top of page

Dank aan alle sponsors van de Maaskantje Boxing Cup:

Kom jij kijken op zaterdag 11 of zondag 12 mei?

Op 11 en 12 mei organiseert Boxing Maaskantje in samenwerking met de Nederlandse Boksbond een groots boksgala. Het gaat om officiële bokswedstrijden onder het toeziend oog van de Nederlandse Boksbond. Op het programma voor het hoofdevent op zaterdag 11 mei staan ongeveer 20 partijen. Alle gewichts- en leeftijdsklasse komen deze dag voorbij, met als hoofdpartij Nederlands Kampioen Stan Bertens. Alle wedstrijden zijn onder toeziend oog van scheidsrechters van de Nederlandse Boksbond. Op zondag 12 mei hebben we nog een mooi programma van zo'n 15 recreant partijen.

Het wordt een heus spektakel waar we de bokssport op de kaart zetten. De boksring staat op een verhoging, de boksers doen hun entree over een rode loper met knallende opkomstmuziek en spotlights, omringd door de ruim 20 VIP tafels en daarachter de staanplaatsen. 

Entertainment op zaterdag

De pauzes tussen de wedstrijden worden opgevuld met show en entertainment. Op zaterdagavond na de wedstrijden, rond 21:00 uur, vervolgd de avond zich in sportcafé De Run met live muziek entertainment. 

Entree tickets

Tickets voor dit event zijn aan de deur verkrijgbaar. Er zijn PIN apparaten aanwezig, maar de ervaring leert dat het bereik is niet altijd optimaal is. Zorg daarom dat je ook voldoende cash bij je hebt, voor zowel de entree als de horeca. We adviseren je ook om er die dag tijdig bij te zijn, want vol is vol. De deuren op zaterdag gaan open om 12:30 en de eerste partij start rond 13:30 uur. 
 

Leden van Boxing Maaskantje kunnen op voorhand entree tickets kopen, deze zijn verkrijgbaar bij Boxing Maaskantje aan de balie.

Entree tarieven Hoofd Event zaterdag 11 mei:
  • Regulier ticket, vanaf 16 jaar (let op, vol is vol): €30,00

  • Kinderen van 9 t/m 15 jaar: €15,00

  • Kinderen van 0 t/m 8 jaar: Gratis

  • Voorverkoop exclusief voor leden: €22,50 (Maximaal 2 per lid, deze zijn verkrijgbaar bij de boksschool).

Entree tarieven zondag 12 mei:
  • Regulier ticket, vanaf 16 jaar: €15,00

  • Moeders - omdat het Moederdag is: €7,50

  • Kinderen van 9 t/m 15 jaar: €7,50

  • Kinderen van 0 t/m 8 jaar: Gratis

Betalen tijdens het Event

Er zijn PIN apparaten aanwezig, maar het bereik is niet altijd optimaal. Zorg daarom dat je ook voldoende cash bij je hebt, voor zowel de entree als de horeca. 

Locatie 

Sporthal De Run
Runweg 11

5258 BK Berlicum

Tijden
ZATERDAG

Deuren open: 12:30 uur

Eerste partij: 13:30 uur

ZONDAG

Deuren open: 12:00 uur

Eerste partij: 13:00 uur

bottom of page